Fóliázás

Cégünk vállalja személy- és tehergépjárművek hővédelmi és belátásvédelmi fóliázását, valamint épületüvegek hővédelmi, betörésvédelmi, belátásvédelmi fóliázását. Bővebb információért kattintson a bal oldali menüre.

 

Autóüveg fólia a komfortos utazásért

autóüveg fóliaAz autónk védelméért manapság már sok mindent tehetünk, hiszen számos olyan eszköz és lehetőség áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy maximálisan megvalósíthassuk ezt a célt.

Az autóüveg fóliák is ilyen eszközök. Egy minőségi és sokoldalú autóüveg fólia nem csupán abban segít, hogy az autó szélvédője ellenállóbb legyen a karcolásokkal, felverődésekkel szemben, de ahhoz is sokat hozzá tud tenni, hogy utazás közben a lehető legkomfortosabban érezzék magukat az utasok. Az UV védelemmel ellátott autóüveg fóliák elnyelik a káros UV sugarakat és védenek azok negatív hatásai ellen. Így könnyebb vezetni, jobbak a látási viszonyok is. Egy speciális autóüveg fólia arról is képes gondoskodni, hogy az autó belseje ne melegedjen fel. Ez a hőérzetet pozitívan befolyásolja, nem csak utazás közben tesz jó szolgálatot, de akkor is, ha az autó hosszabb időre a napon marad. Ráadásul a hővédelem az autó ülés kárpitjának is előnyére válik, mert védi az idő előtti kifakulástól.

Forduljon hozzánk bizalommal, és használjon minőségi autóüveg fóliát!

Share Button