Előnyök. Miért fóliáztassunk?

Autóüvegfóliák előnyei

Megjelenés és belátásvédelem Shark autófóliával

Mindenki szebb autóra vágyik – ez a Shark ablakfóliákkal megvalósítható! Nagy választékban érhetőek el autófóliáink, hogy Ön autójához a legjobb megoldást választhassa. A belátásvédelmet igénylő ügyfelek szintén számíthatnak az ablakfóliára; számos film kapható akár 5%-os látható fényáteresztéssel is.

Hővédelem

A SkyFol Shark fémezett (sputtered) autófóliák jó hővisszaverést biztosítanak.  Megvédenek a sugárzó hőtől és a belső rész felmelegedésétől. Használatával csökken a meleg beáramlása, a légkondicionáló hosszabb időre történő leállításával fokozhatja gépjárműve teljesítményét. A napvédő Shark autófóliáknak köszönhetően a járműben való tartózkodás kellemesebbé válik.

UV-védelem

Az összes SkyFol üvegfólia jó UV visszaverő-képességgel rendelkezik, hogy megvédhesse az utasokat az ártalmas UV-A és UV-B sugárzástól, ami különböző bőrbetegségek, beleértve a rák fő kiváltó oka. Az UV megszűrésével a SkyFol üvegfóliák a fakulás fő okát is kiküszöbölik.

Szilánkos törés elleni védelem.

Minden telepített SkyFol üvegfólia eredményeként az üveg szilánkokra történő törésének lehetősége lecsökken. A vastagabb biztonsági és betörésvédelmi üvegfóliáknak az üveget szélsőséges körülmények között is egyben kell tartaniuk, vagy akár a tolvajokat is meg kell akadályozniuk abban, hogy betörjék a jármű ablakát.

Share Button