Épületüveg fóliázás

Az ablaküveg-fólia vagy síküvegfólia egy olyan átlátszó műanyag réteg, illetve fém hártya, amit ablakfelületek üvegére helyeznek. Gyakorlati alkalmazását elősegíti, hogy szemben más megoldásokkal alkalmazása nem kíván épületszerkezeti változtatásokat.

Főbb típusok:

  • Hő- és belátásvédelmi fóliák: kiszűrík a nap káros ultraviola sugarait, csökkentik a fény erősségét; hőszigetelő tulajdonságaik miatt alkalmas belső terek hőmérsékletének tartós megtartására
  • Biztonsági fóliák: megnövelik a felület szilárdságát, az üveglap törése esetén is egyben tartják a védett területet, és szilánkmentes törést biztosítanak; a vagyonvédelemben hatásos behatolásvédelmi eszközei

Olyan megoldást keres üvege védelmére, ami szinte láthatatlan? Túl erős a beszűrődő napfény, de nem szeretne árnyékolót felszereltetni? Ezekre a kérdésekre van megoldás.

Ha csak minimálisan szeretnénk csökkenteni a fényt, akkor az árnyékolókat kikerülhetjük épületfóliázással. Ezen felül a napsugarak elvakító hatását is visszafogják, mely a fényérzékenyeknek igen fontos szempont. A napfény elhalványítja a televízió és a számítógép képernyőjét, melyet a fóliás ablak szintén mérsékel.

A belső hőmérséklet megtartása mellett kívülről sem engedi be a meleget, így nem kell klímaberendezésekkel felszerelnie irodáját vagy lakását. Nyáron is kellemes hőmérséklet lesz a helyiségben.

Igény szerint olyan fém hártyát helyezünk fel, mely megakadályozza, hogy nappal be lehessen látni az épületbe, viszont kifelé tökéletesen szabad marad a kilátás.

Előnyei:

  • Pénzt takaríthat meg vele, csökkenti a fűtésszámlát.
  • Jól mutat, exkluzív, modern megjelenést biztosít.

Szakszerűen fóliázzuk be a kívánt üvegfelületet, mely tartós lesz hosszú időre. Csapatunk igényes és minőségi munkát végez.

Még ma rendelje meg nálunk az épületfóliázást!

 

Épületfóliázás az energiatakarékosságért

Napjainkban az egyre növekvő közüzemi számláknak és a környezettudatos energiafelhasználás népszerűségének köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy magáningatlanaik, valamint céges épületeik esetében modern, gazdaságos hőszigetelő és energiatakarékos megoldásokhoz fordulnak.

Manapság az üveg igen elterjedt és népszerű anyag az építkezések során, így a keletkező nagyméretű üvegfelületek speciális fóliázása gazdaságos és praktikus lépés lehet, megannyi előnnyel:

  • Téli időszakban a fólia hő visszaverésével csökkenthető a fűtésszámla.
  • Nyári időszakban a fólia hozzájárul az épület felmelegedésének csökkentéséhez.
  • A modern technológiának köszönhetően egész évben a fólia normalizálja és optimalizálja az épület hőmérsékletét és szigetelését.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy költséghatékonyan és gazdaságosan működtethesse épülete hőháztartását, valamint fontos a környezettudatos életvitel és energiafelhasználás, válasszon Ön is épületfóliát, amely mindehhez hozzájárul!

További információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

 

Védje otthonát hő-és belátásvédelmi fóliákkal!

Védje otthonát hő-és belátásvédelmi fóliákkal!Az ingatlantulajdonosoknak fontos, hogy otthonukat megfelelő hőszigeteléssel lássák el, annak érdekében, hogy kiadásaik jelentős mértékben csökkenjenek. Ha Önnek nemcsak a hőszigetelés fontos, hanem a biztonság is, válassza a hő-és belátásvédelmi fóliákat!

A hő-és belátásvédelmi fóliák garantálják az energiatakarékosságot! Nyáron megakadályozzák a lakótér felmelegedését, ami a fóliák kialakításának köszönhető, ugyanis csökkentik a fény erősségét, így nem kell elindítani a klímaberendezést, a kellemes hőmérséklet biztosított!

A hő – és belátásvédelmi fóliák értelemszerűen gondoskodnak a téli fűtésszámla összegének csökkentéséről is! Kiválóan tartják a belső tér hőmérsékletét, ezáltal nem kell intenzívebben használni a fűtőberendezést. A hő-és belátásvédelmi fóliák, mint a nevükben is szerepel, óvják a lakóteret a kíváncsi szemek elől, diszkrét fedéssel!

Védje otthonát a szélsőséges hőmérsékletektől és az illetéktelenektől hő- és belátásvédelmi fóliával!

Share Button