Hővédő fóliázás

Hő- és belátásvédelmi fóliák

A SkyFol ThermoProtect épület üvegfóliák:

  • hatékony UV- és hővédelmet biztosítanak
  • csökkentik a vakító ragyogást
  • védenek a belátástól
  • megakadályozzák az üveg szilánkosra törését

Az épületfóliák nem igényelnek karbantartást, a karcálló rétegnek köszönhetően hagyományos tisztítószerekkel tisztíthatóak.

ThermoProtect SilverAll

A ThermoProtect Silverall egy alumíniummal fémezett üvegfólia kivételesen erős infravisszaveréssel, min. 99%-os UV-szűréssel és dupla karcálló bevonattal.  A ThermoProtect Silverall nagy mértékű ragyogáscsökkentést biztosít, és bármely kereskedelmi vagy lakóépület megjelenését esztétikusabbá teszi. A Silverall ablakfóliához 10 év gyári garancia jár üvegen történő alkalmazáskor fellépő buborékosodás, leválás, törés, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

SI 15 SI 35 SI 50
Szerkezet Alumínium – fémezett Alumínium – fémezett Alumínium – fémezett
Szín ezüst ezüst ezüst
Vastagság 50 mikron 50 mikron 50 mikron
Karcálló réteg dupla dupla dupla
Látható fényáteresztés 15 % 35 % 51 %
UV – szűrés min. 95 % min. 95 % min. 95 %
IR – visszatartás 80 % 70 % 57 %
Garancia 10 év

ThermoProtect SilverAll Exterior

A kültéri filmek lényegesek a fejlett üvegrendszerek esetében vagy ama egyszerű tény fennállásakor, mikor a kérdéses ablak belülről nem közelíthető meg. A ThermoProtect Silverall Exterior üvegfólia egy erősen tükrös megoldás kültéri alkalmazásra a lehető legjobb hővédelem, kiváló UV-szűrés és nagy mértékű ragyogáscsökkentés biztosításával. A ThermoProtect Silverall ablakfólia speciális tripla kültéri karcálló bevonattal és dörzsöléssel szemben extra ellenállósággal rendelkezik. A Silverall Exterior üvegfóliához 3 év gyári garancia jár az üvegen történő alkalmazáskor fellépő buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

SI 20 EX
Szerkezet Alumínium – fémezett
Szín ezüst
Vastagság 38 mikron
Karcálló réteg speciális kültéri
Látható fényáteresztés 18 %
UV – szűrés min. 99 %
IR – visszatartás 80 %
Garancia 3 év

ThermoProtect Spectra

A ThermoProtect SP 70 ablakfóliát a jó hővisszaverés és a nagy mértékű látható fényáteresztés ideálissá teszi a lakossági és kereskedelmi alkalmazásokra, pl. nappalikban, kirakatüvegeken, bemutató termekben, stb. Ez az üvegfólia olyan csekély hatással van a hely világosságára, hogy az szinte már észre sem vehető. Ugyanakkor elképesztő, milyen nagy mértékben képes az SP70 a hőt visszatartani és az UV-sugárzás min.98%-át kiszűrni. A ThermoProtect SP 70 üvegfóliához 10 év gyári garancia jár az üvegen történő alkalmazáskor fellépő buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

SP 50 SP 70
Szerkezet NSN Sputtered NSN Sputtered
Szín neutrális neutrális
Vastagság 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg dupla dupla
Látható fényáteresztés 50 % 73 %
UV – szűrés min. 99 % min. 99 %
IR – visszatartás 70 % 40 %
Garancia 10 év

ThermoProtect Neutral

A ThermoProtect Neutral ablakfólia tükrözésmentes, neutrális megjelenést eredményez. Különösen javasolt üvegfólia – választás múzeumok, műemlékek, templomok esetében. A ThermoProtect Neutral üvegfóliák garanciaideje 10 év buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

NEU 20 NEU 35
Szerkezet NiCr Sputtered NiCr Sputtered
Szín neutrális neutrális
Vastagság 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg dupla dupla
Látható fényáteresztés 23 % 32 %
UV – szűrés min. 99 % min. 99 %
IR – visszatartás 76 % 64 %
Garancia 10 év

 

Share Button