Egyéb szolgáltatások

Miért minket válasszon?

Manapság gyakran hallani rossz tapasztalatokról, megbízhatatlan autóműhelyekről, ahol hanyag munkát végeznek, irreálisan drágán számlázzák az autóüveg javítást, csúsznak a határidőkkel, semmibe veszik az ügyfelet. Egyre nehezebb olyan műhelyt találni, ahová rendszeresen visszatérhet az elégedett ügyfél, és nem kell csalódottan távoznia. Nehéz, de nem lehetetlen!

Békéscsabai autóműhelyünk szívesen fogadja minden segítségre szoruló autótulajdonos megkeresését. Nálunk aszélvédő javítás nem napi rutin, hanem hivatás, amit lelkiismeretesen és hozzáértéssel végeznek szerelőink. Nem a bevételre, hanem a végeredményre koncentrálunk. Ha autóüvegről van szó, csakis hozzánk forduljon! Mi visszaadjuk autója épségét, és újra tökéletes látási viszonyok között vezethet. Kavicsfelverődés, balesetben szerzett sérülések, párátlanítás, nekünk egyik sem akadály.

Akár szervizről, javításról, fóliázásról vagy cseréről legyen szó, autóüvegben mi vagyunk a legkiválóbbak! Forduljon hozzánk bizalommal!

Az autóüveg védelme

A biztonságos autóvezetés egyik legfontosabb tényezőjének talán a jó látási viszonyokat nevezhetjük meg. Természetesen az sem elhanyagolható szempont, ha a motor és egyéb alkatrészek is maradéktalanul ellátják a funkciójukat, de ha ez rendben van a jó látási viszonyok mégiscsak elsőbbséget élveznek a sorban.

Az autóüveg épsége épp ezért nagyon fontos tényezővé válhat az autózás során. Életbevágó lehet, hogy mindig leellenőrizzük, hogy nincs-e rajta sérülés, repedés, nem karcolódott-e meg olyan mértékben, hogy az már gátolja a zavartalan látási viszonyokat.

Ha autóüvege cserére, javításra vagy netán fóliázásra szorul, forduljon hozzánk bizalommal, felkészült szakembereink gyorsan és profi módon pótolják a hibát, cserélik újra a sérült üveget vagy látják el a szükséges fóliával az üveg felületét.

Cégünk több mint húsz éve van a piacon és ez alatt az idő alatt bátran állíthatjuk, hogy sikerült elsajátítanunk azt a tudást és gyakorlatot, mely az autóüvegek kezeléséhez szükséges. Keressen minket bizalommal, hozza be autóját hozzánk és a többit bízza ránk!

Az autóüveg fóliaezer arcarglas.hu

Az autóüveg fóliázása ma már mindennapos dolog, de vajon Ön tudja, hogy miért jár jól Ön és autója, ha minőségi autóüveg fólia kerül a kocsi ablakaira?

Az autóüveg fólia használata szebb külsőt kölcsönöz az autónak, és még látványosabb megjelenést biztosíthat a segítségével, ha színezett, fényesebb vagy átláthatatlan üvegre vágyik. A fólia nem csak a külsőt, de a belsőt is megváltoztatja, mert a mai modern fóliák a rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően már olyan speciális tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint amilyen a fényvisszaverő vagy az UV szűrő képesség. Ezekkel a fóliákkal az autóban ülő utasok biztonságban vannak a káros UV sugaraktól és az autó belseje sem melegszik fel olyan gyorsan.

Végül a megbízható autóüveg fólia egy bűncselekmény alkalmával is jó szolgálatot tehet, mert az üveg plusz bevonata összetartja a szilánkokat törés esetén, így nehezebb az egész üveget eltávolítani, a lopás könnyebben megakadályozható. Ugyanez igaz ez baleset alkalmával is, a fólia megakadályozza, hogy a szilánkok szétrepüljenek és sérüléseket okozzanak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és gondoskodjon autójáról megfelelően! Autóüveg fóliával kapcsolatos részletesebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az autóüveg vegyszermentes tisztítása

szélvédők Az autóüveg épsége és tisztasága is kulcsszerepet játszik abban, hogy tökéletes látási viszonyok közepette vezethessünk, és ne tegyük ki magunkat szükségtelen veszélynek az utakon.

A szélvédők tisztításának procedúrája évszakonként változik, de minden esetben eldönthetjük, hogy bolti vegyszerekkel vagy a környezetet fölöslegesen nem terhelő vegyszermentes tisztítószerekkel vesszük fel a harcot a szennyeződések ellen. Ha az utóbbit választjuk, nem csupán több pénzt spórolhatunk meg, de ugyanolyan tiszta szélvédővel közlekedhetünk és még a környezetért is tettünk valamit.

A hatékony szélvédő tisztítás első lépése mindig az legyen, hogy ne hagyjuk a szennyeződéseket az üvegre száradni és ha tehetjük, egy puha, nedves ronggyal távolítsuk el azokat. A vegyszermentes tisztítószerek alternatívái hagyományosan a citrom és a sima csapvíz. A savas hatású citromlé nagyszerűen távolítja el a koszt és szép csillogást kölcsönöz az autóüvegnek. Egy másik módszer, hogy sima vízsugárral lazítsuk fel a makacsabb szennyeződéseket, majd ecettel vagy tiszta alkohollal töröljük át a felületet. Télen a fűtés és egyszerű konyhasó segítségével oldhatjuk fel a szélvédőre fagyott jeget és havat, majd kaparóval eltávolíthatjuk azt.

Amennyiben problémája akadt szélvédőjével, bátran keresse fel szakértő munkatársainkat!

 

Ne veszítse el a kontrollt!

autóüvegUgye Ön is azt szeretné, hogy az autóvezetés során minél kisebb kockázattal kelljen szembenéznie és anélkül közlekedhessen az utakon, hogy balesetektől kelljen tartania? A gondatlanságból és felelőtlenségből bekövetkező balesetek egy része egyszerűen megelőzhető lenne, csupán az autó rendszeres ellenőrzése és karbantartása kell hozzá.

A szélvédők és az autóüveg kifogástalan állapota például hozzájárul ahhoz, hogy a sofőr zavartalanul vezethessen, zavaró körülményektől mentesen. Egy karcos, sérült szélvédővel rossz látási viszonyok között csak a saját esélyeit rontja a sofőr, nehézkesebben halad és másokat is veszélyeztet az utakon. Az olyan speciális kiegészítők, mint a nanotechnológiával készült autóüveg fólia előnyös a csapadékos időben történő vezetéshez, de a fólia véd a zavaró napsütés ellen is. A kopott, törött, matt fényszórók tompítják a lámpák erejét és nem nyújtanak elég fényt a sötét, kivilágítatlan utakon. Az elromlott fűtőszál nem képes felmelegíteni az ablakokra fagyott csapadékot és tovább rontja a télies, ködös időben jellemző rossz látási viszonyokat.

Legyen körültekintő és gondoskodjon az ilyen jellegű javítások mielőbbi lebonyolításáról! Szélvédőcsere, fűtőszál javítás, fényszóró polírozás, autóüveg fóliázás: mi mindegyikről gondoskodunk!

Share Button