Buszüveg párátlanítás

Autóbuszok oldalüvegénél gyakran jelentkező probléma a hőszigetelt üvegrétegek közötti párásodás, mely zavarhatja az utast a kilátásban, valamint esztétikailag, kívülről sem előnyös. Ennek megoldására cégünk szolgáltatásai között szerepel az oldalüvegek párátlanítása, mely művelet során a szétválasztott üvegrétegek közüleltávolítjuk a párát és vízkövet, így visszaállítva az oldalüveg eredeti átláthatóságát.

A buszüveg párátlanításról bővebben

A mai modern autóbuszok, turistabuszok oldalüvegei, szélvédői speciális thermo üvegei azt a célt szolgálják, hogy a jármű üvegfelületei tiszták és jól átláthatóak legyenek, jól szigeteljenek és megvédjék a párásodástól, amely megakadályozza a szabad kilátást és az élvezetes utazást.

A modern technológia remek fejlesztésnek bizonyul Európa szerte, azonban hazánkban az rossz útviszonyok miatt lényegesen romlik a párásodás elleni védőfunkció, mellyel csökken a vezetésbiztonság és elveszik a panoráma kilátás élménye is. Az buszok üvegei ennek megfelelően rendszeres karbantartásra és párátlanításra szorulnak, mivel az üvegek cseréje nagyon költséges eljárás lenne. A megfelelő szakember azonban tökéletesen képespárátlanítani az üvegfelületeket.

Ha nem szeretne Ön is feleslegesen üvegcserére költeni, forduljon hozzánk és a buszüveg párátlanításávaltökéletesen helyreállítjuk a felületek állapotát, hogy a vezetés biztonságos, az utazás pedig újra élvezetes legyen! További információkért és kedvező árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

Maximális biztonság vezetés közben

Számos veszélyforrással és kockázati tényezővel találkozhatnak az utakon a gépjármű tulajdonosok. Nem elég, ha a járművünk lelkiismeretesen karbantartott, óvatos sofőrök vagyunk és betartjuk a közlekedési szabályokat, még akkor sem lehetünk biztosak benne, hogy mindent megtettünk a balesetmentes közlekedés érdekében.

Gondolt már arra mekkora jelentősége van a szélvédők páramentesítésének? A tökéletes látási viszonyokat azonnal tönkreteheti a makacs és nehezen eltüntethető pára az ablakokról.

Vezetés közben, amíg próbálja letörölni a párát az autóüvegről, egy óvatlan pillanatban nem néz az útra, és könnyen balesetet okozhat. A megoldás a páramentesítés! Ezzel az egyszerű, gyors, de annál hatékonyabb eljárással kiiktathat egy veszélyforrást, mely az utakon leselkedik Önre és utasaira.

Műhelyünk vállalja elsősorban buszok szélvédőinek páramentesítését. Bátran keresse fel szakértő munkatársainkat megadott elérhetőségeink egyikén, és ne adjon esélyt a baleseteknek!

Share Button