Nanotechnológiás kezelés

Az autóüvegek nanotechnológiás kezelése számos pozitív hatást hordoz magában. A szélvédő a rá tapadt szennyeződésektől – sár, rovarok – való megtisztítása lényegesen könnyebbé válik, a szennyeződések nagy részét kizárólag csak az ablaktörlő lapát használatával is eltávolíthatjuk.

Télen a jég és a hó kevésbbé fagy rá a kezelt felületre, igy sokkal gyorsabban takaríthatja le autója üvegeit, ezzel időt spórolva önmagának.

További pozitív hatás a nanotechnológiás kezelés vízlepergető hatása, nagyobb tempónál szükségtelenné válik az ablaktörlő lapátok használata, a vízcseppeket a menetszél lefújja autónk szélvédőjéről.

Milyen előnyökkel jár a NANO szélvédőbevonat alkalmazása?

A NANO technológiával kezelt szélvédő legnagyobb előnye, hogy hatékonyan segíti lecsökkenteni a balesetek esélyét. A titka abban rejlik, hogy egyedülálló technológiája révén tökéletes vízlepergető bevonatot képez aszélvédőn.

Ennek eredményeképpen nagymértékben javulnak a látási viszonyok esőben és éjszaka is. Nem kell folyton az ablaktörlő gombjához nyúlni, hiszen anélkül is nyom nélkül eltűnnek a nem kívánatos vízcseppek. Egy meglepő tény is kapcsolódik ehhez, mégpedig az, hogy a kiváló látási viszonyoknak köszönhetően, még esős időben is akár 20 méterrel is rövidebb lehet a féktávolság. A jó látási viszonyok tehát gyorsabb reakciót váltanak ki, ami adott esetben életet menthet.

NANO technológiával kezelt szélvédőkön a szennyeződések is nehezebben tapadnak meg, így a tisztítás is egyszerűbbé válik. Kevésbé porosodik az ily módon kezelt szélvédő, valamint a fénytörést is megakadályozza aNANO szélvédőbevonat.

Ha minket választ, szélvédője biztonságosabb vezetési élményt fog nyújtani Önnek!

Szélvédő bevonat őszre és télre is!

A biztonságos autózás és felelősségteljes közlekedés az év minden napján kiemelkedő fontossággal bír, azonban az esős évszak beköszöntével a megváltozott időjárási viszonyokkal is meg kell küzdenie az autósoknak.

A csapadék ugyan befolyásolja a látási viszonyokat, azonban hatékonyan felveheti a harcot az esőcseppek ellen a nanotechnológia segítségével. A nanotechnológia a szélvédő bevonatok terén is hasznosítható, mert jobb látási viszonyokat teremt azáltal, hogy lepergeti a szélvédőről a csapadékot. A bevonatnak köszönhetően a víz nem folyik szét, hanem kis vízgömböket képez. A vezetés közben keletkező menetszél eltünteti a szélvédőről a vízcseppeket, így a vezető reakcióideje nem szenved csorbát, és ezáltal a balesetek is jó eséllyel elkerülhetőek. A nanotechnológiás szélvédő bevonat további előnye, hogy a vízcseppeken kívül az egyéb szennyeződéseket is taszítja, tisztítása pedig egyszerű és gyors.

Amennyiben meggyőztük, forduljon hozzánk és gondoskodunk a biztonságos autózás feltételeinek megteremtéséről!

szélvédő bevonatok

 

 

 

 

 

 

 

Share Button