Üvegcsere

Cégünk vállalja autóüvegek, traktor üvegek, kombájnüvegek és munkagép üvegek cseréjét rövid határidővel, igény esetén kiszállással. Bővebb információért kattintson a bal oldali menüre.

 

Vállaljuk autóüvegek, szélvédők cseréjét, munkagépeken üvegcserét, rövid határidővel!

Vállaljuk autóüvegek, szélvédők cseréjét, munkagépeken üvegcserét, rövid határidővel!Az üvegnek sajnos megvan az a tulajdonsága, hogy könnyen meg tud sérülni. Lehet az egy felpattanó kavics, egy rossz helyen lévő faág, egy előre nem látott koccanás vagy az üvegnek csapódó madár. A lehetőségek száma végtelen. Sokszor hiába vigyázunk, a baleset egyszerűen csak megtörténik és, ha a járműnek nem is esik baja, de az üveg, a szélvédő megkarcolódik, megreped, vagy ami még rosszabb, teljesen tönkremegy. Ilyenkor a gyors szakmai segítségnek igazán nagy értéke van.

Keressen minket bizalommal és hozza el járművét autósműhelyünkbe, ahol rövid határidővel megjavítjuk az elrepedt autósüveget, kicseréljük a sérült szélvédőt. Nem csupán személyautót, de különféle munkagépeket is hozhat műhelyünkbe szélvédő javításra, cserére. Munkagépek, traktorok javítását is vállaljuk! A hozzáértésen és rutinon kívül azért is érdemes minket választania, mert rövid határidővel és kedvező árakkal dolgozunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy újra sértetlen szélvédővel, tökéletes autóüveggel közlekedhessen!

Share Button