Autóüveg csere

Szervizünkben rövid határidővel vállaljuk személy- és tehergépkocsik, kamionok, buszok valamint speciális munkagépek első, oldalsó és hátsó üvegeinek cseréjét. Műhelyeink beszerelési gyakorlata modern, kifejezetten erre a célra fejlesztett célszerszámokra, valamint magas szaktudással és sokéves tapasztalattal rendelkező szakember gárdára épül a lehető legmagasabb minőség elérése érdekében.

Tevékenységünk végzése során különös figyelmet fordítunk a minőségi anyagok használatára, a gépjármű üvegeket a PILKINGTON AGR HUNGARY KFT-től szerezzük be, mely anyavállalata gépjármű gyártás területén piacvezető a világon.

A beszereléshez szükséges szélvédőragasztók és egyéb segédanyagok terén kizárólag SIKA, LOCTITE és TEROSON termékeket használunk.

Cégünk ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 irányítási rendszerszabványok szerint végzi munkáját.

Cégünk szerződéses partnerviszonyban áll a legtöbb hazai biztosítótársasággal, így amennyiben Ön CASCO biztosítással rendelkezik, irodánkban a helyszínen intézheti a biztosításával kapcsolatos adminisztrációt, és akár önrész fizetése nélkül cseréltetheti ki gépjárműve üvegét.

A gépjárműüvegek cseréje mellett vállaljuk autóüveg beázások megszüntetését is esetenként azonnal, egy órán belüli határidővel.

Szélvédő üvegcsere minőségi kivitelben

Autónk szélvédőjének üvege a hétköznapi használat, valamint a különböző mechanikai behatások következtében akár komolyabban is megsérülhet, amely nem csupán esztétikai értékét rontja gépjárművünknek, hanem a vezetés biztonságát is veszélyezteti, ezért minél előbb szakemberhez kell fordulni, aki szakszerűen elvégzi az üvegcserét.

A megszokott funkciókon kívül nem is gondolnánk, milyen jelentőséggel bír a minőségi és biztonságos szélvédő üvegcserének, hiszen napjainkra a folyamatosan fejlődő technológiai megoldásoknak köszönhetően a legtöbb alkatrész feladatköre folyamatosan bővül. A ragasztásos, tömítéses technológiával kicserélt üvegek nem csupán eredeti feladatuknak felelnek meg, de a karosszériába beleépítve szerves alkotórészét képezik a karosszériának, ezáltal hozzájárulnak a konstrukció merevítéséhez. A ragasztott autóüvegeknek köszönhetően biztonságosabbá és esztétikusabbá is válik a jármű.

Cégünk szakemberei sok éves tapasztalatuknak köszönhetően kizárólag minőségi anyagokkal dolgozva vállalják a szélvédők üvegcseréjét a legmodernebb technológiával, hogy megbízható és élvezetes lehessen a közlekedés az Ön számára is!

További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Szélvédő cserére van szüksége? Ránk számíthat!

Megsérült az autója? Ne okozzon ez nagyobb terhet Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk Önnek!

Szélvédő cserére van szüksége? Ránk számíthat!Fontos hangsúlyozni, hogy szélvédő cserére nem csak akkor kell gondolni, amikor teljesen betört egy szélvédő, hanem akkor is, ha még csak repedés történt a felületen. Hiszen amellett, hogy ezáltal könnyebben teljesen megrepedhet, még vezetés közben gátolja a jó látási viszonyokat. Emellett egy repedés következtében a szélvédő merevítő funkciója is csökken, így az autó egy esetleges ütközéskor nem tudja olyan mértékben megvédeni utasait, mint ahogyan kellene. Fontos hangsúlyozni, hogy a műszaki vizsgaállomásokon azonnal

visszautasítják a gépjármű vizsgáztatását, valamint a rendőrök is figyelnek már a repedt szélvédős gépjárművekre. Ne várjon a szélvédő cserével, azonnal hozza helyre a repedést!

Ha megbízható céget keres a szélvédő cseréjére, ne keressen tovább, ránk számíthat ebben! Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Érdekesség: Hogyan készül a szélvédő?

szélvédő Az autó feltalálásától kezdve egészen 1904-ig a sofőrök csak szemüveget viseltek vezetés közben. Ezt követően alkalmaztak először szélvédőt az időjárás viszonytagságai ellen. Azonban ezek a kezdetleges üvegek ütésre könnyen eltörtek és sérüléseket okoztak. A problémát a többrétegű törhetetlen üveg feltalálása oldotta meg.

A szélvédő gyártása egy üveglappal kezdődik, melyet egy speciális vágószerkezet segítségével megkarcolnak, majd egy hegesztőkar miatt, amely a repedés mentén végigmegy, az üveg megtörik és egy robotkar segítségével kiemelik a kivágott üveglapot. Ezt követően az éles részek lecsiszolásra kerülnek, mely folyamatot szegélyezésnek nevezik.

A csiszolást követően az üveglapot tisztítják és tapadásmentesítik, majd egy másik üveglapot helyeznek rá. Ezután a szélvédő széleit fekete festékkel befedik, egy speciális üveglágyító kemencébe 750°C-ra hevítik, hogy felvegye a végleges formáját, majd szép lassan lehűtik. Ezek után egy robotkar segítségével a két üveglap közé egy PVC réteg kerül behelyezésre, amely a szélvédő egyben tartásáért felel sérülés esetén. Az ezt követő folyamatokban a levegőbuborékok kiszorítását végzik, hogy a PVC áttetsző legyen és a szélvédőn hibátlanul ki lehessen látni. A szélvédő ezután használatra kész.

Ha a szélvédőjét sérülés éri, kérjen szakértő segítséget! Ne késlekedjen, a biztonsága érdekében keressen fel miket bátran elérhetőségeink egyikén!

A szélvédő csere folyamata

Szélvédő csereRáfér az autójára egy kis javítás? Nálunk könnyedén megvalósíthatja! A minőségi szélvédő strapabíró, ám adódhatnak olyan helyzetek, amikor elkerülhetetlen a sérülés.

  • A szélvédő cserénél a sérült autóüveget ki kell vágni az autó karosszériájából, a kivágás folyamata kézi vagy gépi változatban is történhet. A szélvédő kivágása után a karosszériában maradt régi szélvédő ragasztót kell eltávolítanunk.
  • Korrózió esetén kezelni kell a felületet. Applikátor segítségével körbevágjuk az új szélvédőt és a keretre speciális ragasztót kenünk.
  • Az üveg berakása után a tesa ragasztása következik mindkét oldalon, majd száradni hagyjuk az üveget.

A gyári és utángyártott szélvédők esetében a csere másképpen zajlik, fontos tudni, hogy cascóra csak gyári üveg esetében lehet cseréltetni. Ám minden esetben ügyeljen a minőségre, nem mindegy, hol végezteti a javításokat!

Ha megbízható szakembereket keres szélvédő cserére, nálunk a legjobb helyen jár! Bátran keressen fel minket kérdéseivel és igényeivel!

Mikor érdemes cserélni szélvédőnket?

Mikor érdemes cserélni szélvédőnket? A szélvédő alapvető szerepe, hogy védje az autó utasait a külső környezeti behatásoktól és a menetszéltől. Továbbá az ütközéseknél is nagy szerepe van, hiszen úgy van tervezve, hogy ne szilánkosra törjön egy karambol esetén, hanem maradjon a keretben.

Utóbbi feladatát csak úgy tudja ellátni, ha ép és repedésmentes az üveg, ellenkező esetben akár egy kisebb ütközésnél is komoly veszélynek vannak kitéve az utasok. Elsősorban a repedések esetében fontos, hogy minél előbb cseréljük szélvédőnket, bármennyire is aprónak tűnik a probléma, hiszen egy kisebb repedés következtében is kiszámíthatatlanná válhat a szélvédő ellenálló képessége. Ha abban a pillanatban éppen nincs lehetőségünk megoldani a szélvédő cserét, megtehetjük, hogy egy kis ragasztószalaggal leragasztjuk a repedést vagy felverődést, ezzel valamennyit javítva szélvédőnk ellenállásán.

Szeretné profikra bízni a szélvédő cserét? Olyan szakembereket keres, akik maradéktalanul és kiváló minőségben végzik el a munkát? Akkor válasszon minket, gyorsan és pontosan elvégezzük a szélvédő cserét autóján!

Törött, megrepedt szélvédőjét gyorsan és szakszerűen kicseréljük!

Törött, megrepedt szélvédőjét gyorsan és szakszerűen kicseréljük!Ön is csak olyanokra bízná szívesen a szélvédőcserét, akik képzett szakemberek és nagy gyakorlatuk van a témában? Akkor érdemes hozzánk fordulnia, hiszen profi kollégáink tökéletesen kivitelezett javítást biztosítanak az Ön számára!

Ha szükségessé válik a szélvédőcsere, az általában nem kis bosszúság az autó tulajdonosának – amikor ezt még az is tetézi, hogy egy műhelyben csak váratják az embert a munka elvégzésével, az még rosszabbá teszi a helyzetet. Szerencsére, ha hozzánk fordul, akkor Önnel ez nem történhet meg, hiszen mi erénynek tartjuk a gyors és pontos munkát! A szélvédőcsere terén is éppen erre számíthat, ha minket választ! Ne halogassa a szükséges lépést, ha törés vagy repedés keletkezik a szélvédőn, hiszen a biztonságát kockáztatja, inkább látogasson el hozzánk a gyors megoldásért!

Minőségi anyagok és szakszerű módszerek várják, ha szélvédőcsere kapcsán hozzánk fordul! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és hozza el hozzánk bátran autóját!

Berepedt, megtört a szélvédő? Könnyen és gyorsan javítjuk!

Berepedt, megtört a szélvédő? Könnyen és gyorsan javítjuk!Az autó egyik legsérülékenyebb része talán az autóüveg, hiszen sokszor elég csak egy aprócska kavics, és máris megtörténik a baj. Az autó szélvédőjének egy karcolás, egy repedés is sokat árthat, különösen akkor, ha nem vesszük azt komolyan.

Egy elhanyagolt kavicsfelverődés okozta repedés könnyen oda vezethet, hogy a szélvédő visszafordíthatatlanul megsérül és már elkerülhetetlen lesz a szélvédő csere. Kosz kerül bele és továbbreped, ilyenkor pedig már menthetetlen az üveg, pedig ha körültekintőbben jártunk volna el, olcsóbban is megúszhattuk volna a javítási költségeket.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi könnyen, gyorsan megjavítjuk a szélvédőt! Autójavítónkban elsősorban azt szeretnénk elérni, hogy ne a szélvédő csere legyen az egyetlen megoldás. Ha egy mód van rá, mi inkább a szélvédő javítást javasoljuk a hozzánk forduló autótulajdonosoknak.

Keressen minket bármikor, ha gond van az autó üvegével, és megbízható szélvédő javításra van szüksége!

Share Button