Autóüveg fóliázás

Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, ha gépkocsija üvegfelületeiről van szó. Amennyiben diszkrét, elegáns megjelenést kíván kölcsönözni autójának, vagy a jármű optikai tuningolásáról lenne szó s mindezek mellett autójában szeretné megóvni magát és családját az UV és infrasugárzás ártalmaitól, vagy egyszerűen csak melege van kocsijában, kérem tekintse meg kínálatunkat.

Shark RS

Optikai tuning, belátásvédelem, UV védelem, mélyszínezett szerkezet.

A Shark RS a tökéletes gazdaságos autófólia – megoldás belátásvédelemre és optikai tuningra. Mélyszínezett szerkezetének köszönhetően a film színstabil, míg a poliészterben és a ragasztóban lévő UV-inhibítorok az ártalmas UV-sugárzás több, mint 98%-át kiszűrik. Az összes Shark RS autófólia dupla karcálló réteggel készül, így biztosítható hosszú távon a karcmentes felület. A Shark RS 05, 20 és 35%-os látható fényáteresztéssel és 3 év buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás és ragasztóhiba elleni gyári garanciával kapható.

Shark RS 05 Shark RS 20 Shark RS 35
Szerkezet mélyszínezett mélyszínezett mélyszínezett
Szín fekete fekete fekete
Vastagság 25 mikron 25 mikron 25 mikron
Karcálló réteg dupla dupla dupla
Látható fényáteresztés 5 % 17 % 29 %
UV – szűrés min. 95 % min. 95 % min. 95 %
IR – szűrés 12 % 12 % 11 %
Garancia 3 év

Shark HP

Hővédelem, speciálisan mélyszínezett poliészter, optikai tuning, belátásvédelem, színtartó.

A klasszikus hővédő ablakfólia-megoldást Shark HP sorozatunk képviseli. A fémezett rétegeket a hatékony infravisszaverés és a tartós, eredeti megjelenés érdekében mélyen színezett filmekkel kombináljuk.Semleges fekete színe miatt ez a legáltalánosabb autófólia – választás az autótulajdonosok számára az ablakok feljavítására. Nagyszerű optikai tuning, hővédelem, kis mértékű tükrözés, min. 99%-os UV-szűrés, dupla karcálló réteg, 5 év gyári garancia buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás, ragasztóhiba ellen, a széles körű alkalmazást lehetővé tévő szín – mindezek miatt erre az autófólia – sorozatra esik leggyakrabban a telepítők választása.

Shark HP 03 Shark HP 05 Shark HP 15 Shark HP 20 Shark HP 35 Shark HP 50
Szerkezet fémezett – színezett fémezett – színezett fémezett – színezett fémezett – színezett fémezett – színezett fémezett – színezett
Szín fekete fekete fekete fekete fekete fekete
Vastagság 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg dupla dupla dupla dupla dupla dupla
Látható fényáteresztés 3 % 7 % 17 % 27 % 33 % 51 %
UV – szűrés min. 95 % min. 95 % min. 95 % min. 95 % min. 95 % min. 95 %
IR – szűrés 54 % 44 % 44 % 44 % 44 % 44 %
Garancia 5 év

Shark HP 30 GN Shark HP 30 BL Shark HP 50 BL
Szerkezet fémezett – színezett fémezett – színezett fémezett – színezett
Szín zöld kék kék
Vastagság 38 mikron 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg dupla dupla dupla
Látható fényáteresztés 28 % 31 % 55 %
UV – szűrés min. 99 % min. 99 % min. 99 %
IR – szűrés 57 % 52 % 46 %
Garancia 5 év

Shark IR

Teljességgel áttetsző, 60%-os hővédelem, legmodernebb technológia, színezék- és fémmentes. Az autófóliák mai legmodernebb terméke először Magyarországon!

A Shark IR autófólia kiváló hővédelmet nyújt anélkül, hogy az üveget sötétítené vagy kellemetlenül tükrözne. A Shark IR 20 a leghatékonyabb hővédő autófólia köszönhetően a különösen magas infravörös és erős látható fény szűrésének.

A Shark IR autófóliákhoz 5 év gyári garancia jár buborékosodás, leválás, törés, delaminálódás és ragasztóhiba ellen.

Shark IR 70
Szerkezet IR bevonatú
Szín neutrális
Vastagság 50 mikron
Karcálló réteg dupla
Látható fényáteresztés 75 %
UV – szűrés min. 99 %
IR – visszatartás 60 %
Garancia 5 év

Az autóüveg fólia tisztántartása

Amennyiben elszántuk magunkat és szeretnénk élvezni az autóüveg fólia előnyeit, nem árt tisztában lennünk az ápolásával.

A hozzáértő által felragasztott fóliát ne tisztítsuk az első héten, így elkerülhetjük a ragasztás sérülését. Ebben az időben az ablakot ne húzzuk le. Ha ezen az időszakon túl vagyunk, nyugodtan takaríthatjuk kedvünkre az autóüveg fóliát.

Néhány tanácsot azonban érdemes megfogadni, hogy a fólia időtálló maradjon.

Javasolt az általános ablaktisztítószerek alkalmazása, amelyek nem tartalmaznak súrolószert, nem szemcsézettek. Ugyanez vonatkozik a tisztítóeszközökre, tehát ne használjunk dörzsölő szivacsot, papírt és más keményebb felületű anyagot. Így megakadályozzuk a fólia karcolódását, idő előtti elhasználódását.

Ügyeljünk, hogy a felületet csak nedvesen tisztítsuk, nagyobb erőkifejtés nélkül. Az egyéb munkából adódó foltokat az anyaghoz való oldószerrel mossuk le.

Az autóüveg fólia hosszútávon segít megvédeni ablakait az időjárási viszontagságoktól, a kavicsfelverődéstől és egyéb apró károsodásoktól, ha megfelelően karban van tartva.

Jöjjön el hozzánk és mi szakszerűen lefóliázzuk üvegeit!

 

Az autóüveg fólia előnyei

Napjainkban az autótulajdonosok számára számos kiegészítő lehetőség kínálkozik, melyek segítségével megőrizhetik vagy növelhetik járművük esztétikai értékét, valamint védekezhetik a káros környezeti behatások ellen, amely egy-egy utazás, vagy a mindennapok során igen előnyös lehet. A számos kedvező tulajdonságának köszönhetően napjainkban széles piaci kínálat áll a tulajdonosok rendelkezésére, melyek között az egyik legnépszerűbb megoldásnak az autóüveg fóliák bizonyulnak.

 • Elegánssá, dekoratívvá és modern megjelenésűvé teheti autónkat egy minőségi autóüveg fólia alkalmazása.
 • Szinte maximálisan képes kiszűrni a káros UV sugarakat, így megvédhető az utasok egészsége és a belső tér minősége is egyaránt.
 • Egy esetlegesen bekövetkező üvegtörés során megvédi az utasokat a szilánkos törés által előforduló sérülésektől.
 • Ipari erős védőréteggel van ellátva a karcok és sérülések megelőzésének érdekében.
 • Figyelembe kell venni a különböző típusú fóliák felhelyezésének lehetőségét, mivel kormányrendelet által szabályozott megoldás.

Minőségi autóüveg fóliákért tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére a megfelelő megoldás kiválasztásában!

A szélvédőfóliák és az UV védelem

A káros UV sugárzással kapcsolatos negatív következményekről nap, mint nap hallunk, melynek következtében modern és innovatív eszközök, technikai megoldások állnak rendelkezésünkre, hogy megelőzzük a káros hatásokat életünk megannyi területén. Autónk hatékony UV védelmének érdekében korszerű és minőségi fóliák állnak rendelkezésünkre, melyek különböző szempontokból hosszú távon is kifizetődő befektetésnek bizonyulnak.

 • Az autófólia hatékony védelmet nyújt az autó belső terének védelme érdekében, megóvja a kárpitos és egyéb felületeket a fakulástól és károsodásoktól.
 • Az autóban utazók védelméről megbízhatóan gondoskodik az UV sugarak kiszűrésével, valamint nem engedi, hogy a belső tér túlságosan felmelegedjen, így a légkondicionáló berendezés is gazdaságosabban működtethető.
 • Az autó esztétikus megjelenését semmilyen formában nem befolyásoló kellék, amely diszkrét megjelenést biztosít.

Az autóüveg fóliázás számos szempontból praktikus és korszerű megoldás, azonban minden esetben tájékozódni kell az ide vonatkozó szabályokról, melyekért tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóját, valamint minőségi szélvédő fóliázással kapcsolatban keressen minket bizalommal elehetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Az autóüveg fóliák és az optikai tuning

A modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően manapság az autó folyamatos fejlesztése és korszerűsítése már mindenki számára elérhető, amely karbantartási, és teljesítményjavítási szempontból egyaránt kiemelkedően fontos szerepet tölt be. Azonban a műszaki állapot fejlesztése mellett az optikai tuning is hasonlóan meghatározó szerepet tölt be egyes tulajdonosok számára.

Az autó optikai tuningolása során az egyik legnépszerűbb lehetőséget az autóüveg fóliák kínálják, melyek számtalan előnnyel rendelkeznek:

 • Exkluzív, elegáns megjelenést biztosít a jármű számára.
 • Védelmet nyújt a kíváncsi, azonban illetéktelen tekintetekkel szemben.
 • Hatékony védelmi rendszert jelent a káros napsugarakkal és az UV sugárzással szemben.
 • Remek karcálló képességgel rendelkezik, valamint a kavicsfelverődésekkel vagy jégkárral szemben is védelmet nyújt.
 • Számos egyéb előny.

Az autóüveg fóliák alapvető kellékei az optikai tuning lehetőségeknek, legyen szó hétköznapi, vagy reprezentatív alkalmazásról.

Minőségi autófóliázási szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésre!

Az autóüveg fóliák és a sérülésvédelem

A rendszeres autóhasználat, közúti közlekedés, természeti és időjárási viszontagságok, valamint egyes esetekben szándékos rongálás következtében előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb károk keletkeznek gépjárművünkben, valamint az üvegezett felületekben. Az autóüveg sérülések nem csupán kellemetlenek és költségesek a tulajdonosok számára, de komoly személyi sérülésekhez is vezethetnek egyes esetekben.

Az autóüveg fóliák korszerű és hasznos védelmi lehetőséget biztosítanak a sérülések elkerülése érdekében, valamint számos egyéb előnnyel is rendelkeznek. A fóliával borított üvegfelületek egy esetlegesen bekövetkező baleset, vagy káresemény alkalmával képesek összetartani a törött üvegszilánkokat és ezzel megakadályozhatják a személyi sérüléseket az utastérben. Az autóüveg fóliák minőségi és modern lehetőségeket kínálnak az autótulajdonosok számára, melyek hosszú távon is jól megtérülő védelmi lehetőséget nyújtanak.

Válasszon Ön is minőségi autóüveg fóliákat és gondoskodjon utasai védelméről, valamint bővebb információkért tekintse meg weboldalunkat vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Kamionozással foglalkozik? Döntsön a nano technológia és az autóüveg fólia mellett, mely megkönnyítheti a munkáját!

autóüveg fóliaA kamionozás nem könnyű foglalkozás, ezzel mindenki tisztában van. Több szempontból sem, hiszen a rengeteg utazás miatt az ember alig látja a családját, ráadásul folyamatos, teljes koncentrációt igényel, hosszú időn keresztül, függetlenül az időjárási viszonyoktól, hiszen felelősséggel tartozunk a közlekedés többi résztvevője iránt is. Nem könnyű ilyen sokat egyfolytában vezetni, hát még ha az eső, szél rontja a látási viszonyokat.

Cégünk azonban tud megoldást, amely megkönnyítheti az Ön mindennapi munkáját! A nano technológia lehetővé teszi, nyugodtan, akár szakadó esőben is biztonságosan tudjon vezetni. Az autóüveg fólia használatával a havat, illetve a jeget is könnyedén el lehet távolítani a szélvédőkről, és a különféle szennyeződések is leperegnek róla, ezzel jobb látási viszonyokat biztosítva sötétben is. Hosszú, kimerítő utakhoz különösen ajánljuk az autóüveg fóliát, hiszen nem csak hogy növeli a biztonságot, de kíméli az ember szemét is, így ha kamionozik, ez a legjobb megoldás az Ön számára.

Amennyiben további kérdései vannak az autóüveg fóliával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az autóüveg fóliázás menete

autóüveg fóliázás Az autóüveg fóliázás igen fontos szerepet játszik a jármű megjelenésében, és kis anyagi ráfordítással is megvalósítható, melynek köszönhetően jelentősen növekszik az autó értéke.

Az eljárás során az üveg elhajlását követve rámelegítés során simítható fel a felületre a fólia, úgy, hogy az buborék és szennyeződésmentes legyen. Ezt a munkát mindenképpen szakemberre bízza, hiszen nagy rutinra és szaktudásra van szükség a megfelelő eredmény érdekében.

Az autóüveg fólia felragasztása előtt az üvegfelület tisztításon megy keresztül, majd speciális pengével felületi szennyeződéseket eltávolítják. Az üveg felületre kívülről helyezik rá a fóliát hőlégfúvó segítségével annak érdekében, hogy a fólia teljesen, légmentesen felvegye a formát. Ezután a felesleges részek levágása következik. A fólia végleges felvitele előtt benedvesítik a fóliát, aminek több célja is van: a megfelelő helyre kerül a fólia légmentesen, és a nedvesség eltűnésével a ragasztó tapadni kezd.

Ha Ön is szeretné autóját modernebbé, stílusosabbá tenni, és kedvet kapott az autóüveg fóliázáshoz, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az autóüveg fólia jellemzői

autóüveg fóliázásMa már rengeteg autóval találkozhatunk az utakon, amelyek autóüveg fóliával rendelkeznek. Ez nem csoda, hiszen a fólia tulajdonságainak köszönhetően számos előnnyel bír ez a megoldás, melyek még komfortosabbá teszik az utazást.

Általában ezek a fajta fóliák hajszálvékonyak, és több rétegből is állhatnak, akár 5-6 rétegből, attól függően, hogy mire van szükségünk. Található az autóüveg fóliákban oxidréteg, karcálló anyag, színezett anyag és védőfólia is. Vastagságát tekintve 25 és 275 mikron között helyezkednek el, azonban a 275 mikront leginkább ipari felhasználásnál alkalmazzák. Ma már az autóüvegek nagy részét biztonsági üvegként gyártják, azonban a vékony autóüveg fóliával kiegészítve még biztonságosabban és kényelmesebben utazhatunk, a nagy szakítószilárdságnak, hővédelemnek és egyéb más tényezőnek köszönhetően. Az autóban lévő értéktárgyaink védelme érdekében is rendkívül praktikus megoldás a sötétített autóüveg fólia, hiszen a belátást nem, vagy csak nagyon kis százalékban teszi lehetővé.

Tegye Ön is még biztonságosabbá autóját, és vegye igénybe az autóüveg fóliázást! Bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Érdemes befektetni autóüveg fóliázásba?

Érdemes befektetni autóüveg fóliázásba?Az autóüveg fóliázás eleinte sokaknak státuszszimbólumnak tűnhetett, azonban az autóüveg fóliázásnak gyakorlati haszna is van, dekoratív és praktikus megoldás.

Az autóüveg fóliázás időtálló befektetés, hosszú -, sőt akár rövidtávon is megéri az árát. Azon túl, hogy jelentősen növeli az autó esztétikai értékét, rengeteg más előnnyel is rendelkezik. A hővédelemnek köszönhetően klímás kocsikban csökken az üzemanyag fogyasztás, mert a klímának kevesebbet kell hűteni. Ezáltal az üzemanyag megtakarítás következtében az autóüveg fóliázás egy gyorsan megtérülő befektetés. Továbbá megszűnik az üvegek mellett tapasztalható perzselő meleg érzés, illetve lelassul a kárpit fakulása. Télen hő megtartó hatása miatt segít a szigetelésben. Ha az autó hátsó ablaka sötétített, akkor nem látni az autó csomagterében hagyott árut. Így elkerülhető az autó feltörése. Ráadásul a fóliázott ablakok nehezebben törhetőek be, így közvetlenül is segítenek az autótulajdonosoknak. Egy esetleges baleset esetén a fólia megakadályozza az üvegdarabok széthullását, elkerülve ezzel a nem kívánatos arc, szem és egyéb bőrfelületi sérüléseket.

Ha a fenti érvek meggyőzték, hogy érdemes autóüveg fóliázásba fektetni, akkor bátran keressen fel minket az elérhetőségeinken!

Az autóüveg téli tisztításáról bővebben

Az autóüveg téli tisztításáról bővebbenTélen nehezebb dolga van az autó tulajdonosoknak, hiszen egyszerre kell megvédeniük járművüket a tél pusztító jelenségeivel szemben, és igyekezniük minden indulás alkalmával a lehető legrövidebb idő alatt biztonságos és komfortos körülményeket teremteni az autóban.

Az autóüveg, a szélvédő télen fokozottan ki van téve a fagy, a jég támadásainak. Az autóüveg fóliázás megújítása nem kifejezetten téli tevékenység, de akár ajándéknak is kiváló. Egy vadonatúj fólia a vakító téli napsütésben az UV sugárzás ellen is véd, és így máris eggyel kevesebb feladattal kell törődni a naposabb hónapokban.

A szélvédőről nem egyszerű kíméletesen eltávolítani a jeget, gumis kaparóval megvalósítható, de az ablakmosó folyadéknak is nagy szerepe van. Válasszunk olyat, ami fagyállót tartalmaz.

Túlságosan meleg vizet ne használjunk, mert a nagy hőmérséklet ingadozás hatására az autóüveg elrepedhet. A fűtéssel fokozatosan átmelegíthetjük a kocsit és párátlaníthatjuk az ablakokat.

További tanácsokért, autóüveg fóliázás ügyében keressen minket bizalommal!

Az autóüveg fólia előnyei

Az autóüveg fólia előnyeiManapság autónk megjelenésének feldobásához megannyi lehetőség áll rendelkezésünkre. Optikai tuning terén sokféle változtatás megoldható, például a karosszéria, lökhárító cseréje, a különböző lámpák, festések. Ezek nagyrészt csak a külsőségeket szolgálják egyéb funkció nélkül, azonban vannak megoldások, amik esztétikai szerep mellett a komfortosabb utazásához is hozzájárulnak. Ide tartoznak a különböző autóüveg fóliák.

Az autóüveg fóliázásról nagy általánosságban sokan azt hiszik, hogy ez is csak esztétikai célokat szolgál, ezzel ellentétben megannyi funkciót ellátnak. Az autóüveg fóliázás által az UV szűrés is megoldható üveg sötétítése nélkül, továbbá a sötétítő fóliák hő- és fényvédelemre is tökéletesek. Az autóüveg fóliázó céget, melyre rábízzuk a munkát, érdemes jól megválasztani, ha biztosak akarunk lenni a tökéletes végeredményben.

Ha Ön is szeretne autóüveg fóliázást igénybe venni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Nálunk autóüveg fóliák nagy választékával találkozhat, így biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt!

Hamarosan jön a jó idő! Nincs szüksége új autóüveg fóliára?

Hamarosan jön a jó idő! Nincs szüksége új autóüveg fóliára?Lassan, de biztosan a télnek is vége szakad egyszer, tehát érdemes gondolatban már azzal foglalkozni, mire lesz szüksége az autónak. A kisebb-nagyobb tavaszi felújításoknak, a szervizzel kapcsolatos feladatoknak is ilyenkor van itt újra az ideje; ezekbe beletartozik például az autóüveg fólia cseréje is. Karcos, itt-ott felfeslett már, hólyagos, vagy nem biztosít tökéletes kilátást?

Keresse műhelyünket bizalommal, és vegye igénybe kiemelkedő szolgáltatásainkat autóüveg fóliázással kapcsolatban is! Cégünk számos elégedett ügyféllel büszkélkedhet, hiszen célunk, hogy mindenki úgy távozzon, hogy az elvégzett munkákkal, javításokkal, cserékkel maximálisan meg van elégedve.

Az autóüveg fólia egyszerre lát el védelmi és kényelmi funkciókat is. Egy minőségi autóüveg fóliával vezetés közben nem tűz annyira a szemünkbe a nap, nem melegszik fel olyan gyorsan az utastér, és a látási viszonyok is megbízhatóbbakká válnak.

Keressen minket elérhetőségeinken, és cseréltesse le megsérült autóüveg fóliáját még a tavasz előtt!

Share Button