Szélvédők

Autóüveg javítás

 hívás  ajánlatkérés

Az elmúlt 30 évben

több tízezer szélvédőt javítottunk, egy javítás átlagos időtartama nem több, mint 20 perc. Casco biztosítással rendelkező ügyfeleinknek legtöbb esetben ez 0 Ft-ba kerül. Spórolja meg a szélvédőcsere költségeit és kavicsütés után rögtön forduljon hozzánk!

Ha a szélvédő megsérül, jobb azonnal szervizhez fordulnunk, ugyanis a szélvédő sérülései igen sokszor tovább terjedhetnek, vagyis tovább repedhetnek, fokozva ezzel a veszélyt. 

A szélvédő javítás összetett feladat, az otthoni próbálkozás nem ajánlott, az üveg több rétegének köszönhetően pedig szinte lehetetlen is. 

Amennyiben autójának szélvédője megsérült, hozza el hozzánk és bízza profi szakemberekre az autóüveg javítását! Járművezetés közben az egyik legfontosabb dolog a tisztánlátás. 

A hibátlan, karc-, és sérülésmentes szélvédő ehhez mindenképpen elengedhetetlen. Hála nagy rutinunknak, személyautók, tehergépkocsik, sőt buszok szélvédőjének javításában is otthon vagyunk. 

Az egyszerű és gyors kárrendezés hívei vagyunk, az összes hazai biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, kárfelvételi joggal rendelkezünk, így a szélvédő javítását és kárügyintézését nálunk egy helyen és egyszerűen intézheti. 

Casco biztosítás esetében önrészmentesen javítjuk az ügyfél szélvédősérülését. Ha több információra kíváncsi, keressen minket elérhetőségeinken, cégünk szívesen üdvözölné Önt elégedett partnereink sorában.​ 

​autouveg_javitas_bekescsaba ​autouveg_javitas_bekescsaba

R-Glas Autóüveg Centrum

5600 - Békéscsaba, Szarvasi út 9.

hétfő - péntek 7.00 - 17.00
szombat
Zárva
vasárnap Zárva